EN FR Login

Opleidingen

InFidem biedt totaaloplossingen voor computeropleidingen, gaan van niveaubepalingen tot en met de eindevaluatie van de sessies.

Elk gestructureerd opleidingstraject start natuurlijk met een doordacht behoefte-analyse. Via onze gratis online niveaubepalingen kunnen uw medewerkers hun groeipotentieel inschatten. Uiteraard is het afstemmen van de juiste inhoud met de concrete behoeftes een zeer belangrijke factor in het succesvol uitrollen van een opleidingstraject. Hier kan u alvast onze lesinhouden terugvinden.


Wil u een in-house training organiseren, heeft u behoefte aan een laptopklas of wenst u extern te gaan. De mogelijkheden zijn legio. Ontdek ze hier.

Geen enkele opleiding passeert bij ons zonder dat we ze nauwgezet onder de loep nemen en elke deelnemer laten evalueren. Uw InFidem-opleidingstraject evalueren kan hier.

Uw maatwerk is voor ons de standaard. Heeft u een afwijkend traject, een bijzondere doelgroep, een grote groep medewerkers of een heel gespecialiseerde vraag? Aarzel niet en klik hier om ons te contacteren.

© InFidem  •  +32 (0)11 75 78 23  •      •    WebDevelopment by I.P.Services